lessen

Vol

01

Jul

hoe word ik vlogger?

BeautyNezz

lees meer

Thema’s en format bedenken, filmen, presenteren, interviewen, je kanaal mooi maken. Er komt heel wat kijken bij een eigen YouTube kanaal. In les 1 leert Beautynezz je de basics, van het aanmaken van je eigen Youtube kanaal tot hoe maak je een leuke video. Tijdens de les kan je vragen stellen aan de docent over de les en na de les krijg je een meet & greet met jouw docent.

Leerdoel: 
Na de les weten de leerlingen alle basics die je moet weten als je YouTuber of vlogger wilt worden.

HEMA Nijmegen
Grote Markt 5
6511 KA Nijmegen

Helaas kun je je niet meer inschrijven voor de les van Beautynezz. Volg daarom live haar les via deze site. Geef hier je mobiele telefoon nummer door, dan sturen wij je een sms als de les begint.

Vol

08

Jul

gebruik van een blue screen en edit-en

Ponkers

lees meer

Ponkers gaan je in de les leren hoe je een blue screen kan gebruiken voor in je video; wat is een blue screen eigenlijk, hoe maak je video’s met een blue screen en wat heb je nodig om je video te editten als je een blue screen hebt gebruikt. Tijdens les kan je vragen stellen aan de docenten over de les en na de les krijg je een meet & greet met de docenten.

Leerdoel: 
Na de les weten de leerlingen hoe zij een blue screen gebruiken en hoe je hier een concept voor bedenkt.

HEMA Den Haag
Grote Marktstraat 57
2511 BH Den Haag

Helaas kun je je niet meer inschrijven voor de les van Ponkers. Volg daarom live hun les via deze site. Geef hier je mobiele telefoon nummer door, dan sturen wij je een sms als de les begint.

Vol

16

Jul

workshop vloggen

Boncolor

lees meer

In deze interactieve les gaat Bonnie je leren hoe je een vlog maakt met een telefoon of camera. Ook vertelt Bonnie over online veiligheid. Wat je wel moet doen, maar vooral ook wat je niet moet doen. Tijdens de les kan je vragen stellen aan de docent over de les en na de les krijg je een meet & greet met jouw docent.

Leerdoel:
De leerlingen worden zich ervan bewust dat zelfs een dagelijkse vlogger niet alles deelt en leren wat je beter niet online kunt delen.

HEMA Amstelveen
Binnenhof 8
1181 ZG Amstelveen

Helaas kun je je niet meer inschrijven voor de les van Boncolor. Volg daarom live haar les via deze site. Geef hier je mobiele telefoon nummer door, dan sturen wij je een sms als de les begint.

Vol

22

Jul

ontwerp je kanaal en maak een sterke thumbnail

Gerenzo

lees meer

Een YouTube kanaal is niet compleet zonder pakkende thumbnails, foto’s, goede titels en omschrijvingen voor je video. En misschien wil je zelfs een eigen logo. Allemaal onderwerpen waar je over na moet denken als je een YouTube kanaal hebt. Samen met Gerenzo werk je in deze les aan het ontwerp van je eigen YouTube kanaal. Tijdens de les kan je vragen stellen aan de docent over de les en na de les krijg je een meet & greet met jouw docent.

Leerdoel:
De leerdoelen van de les zijn om actief je creativiteit te gebruiken voor het creëren van een goede video titel en thumbnail. 

HEMA Zwolle
Diezerstraat 11
8011 RA Zwolle

Helaas kun je je niet meer inschrijven voor de les van Gerenzo . Volg daarom live zijn les via deze site. Geef hier je mobiele telefoon nummer door, dan sturen wij je een sms als de les begint.

Vol

29

Jul

beauty tutorial video maken

Sheling

lees meer

Jezelf mooi opmaken kan al lastig zijn. Maar aan iemand anders uitleggen hoe je dat hebt gedaan is misschien nog wel lastiger. Gelukkig heeft Sheling al honderden make-up tutorials gemaakt. In deze les legt ze uit hoe dat moet en geeft zij tips over welke basis make-up je kan gebruiken om er op beeld nog beter uit te zien. Tijdens de les kan je vragen stellen aan de docent over de les en na de les krijg je een meet & greet met jouw docent.

Leerdoel:
Na de les weet je hoe je een make-up tutorial maakt.

HEMA Groningen
Herestraat 64
9711 LK Groningen

Helaas kun je je niet meer inschrijven voor de les van Sheling. Volg daarom live haar les via deze site. Geef hier je mobiele telefoon nummer door, dan sturen wij je een sms als de les begint.

Vol

05

Aug

leren script schrijven

Mertabi

lees meer

De les gaat over het schrijven en filmen van een leuke YouTube video. Mertabi legt op een simpele manier uit hoe je makkelijk een video kan maken. Beginnend bij het idee: hoe je zorgt dat het idee op papier komt en hoe het van papier op beeld komt. Zo zien je welke stappen veel YouTubers zetten, die grappige video’s maken. Tijdens de les kan je vragen stellen aan de docent over de les en na de les krijg je een meet & greet met jouw docent.

Leerdoel:
Het doel van de les is om de leerlingen te leren om op een zo simpel mogelijke manier een kwalitatieve YouTube video te maken.

HEMA Utrecht
Steenweg 59
3511 JN Utrecht

Helaas kun je je niet meer inschrijven voor de les van Mertabi. Volg daarom live zijn les via deze site. Geef hier je mobiele telefoon nummer door, dan sturen wij je een sms als de les begint.

Vol

12

Aug

bepaal je stijl

Nanne

lees meer

Nanne ziet zijn YouTube-avontuur als een grote zoektocht naar wat hij wil en kan. In zijn les ontdek je wat jij leuk vindt om te maken en wat bij je past. Met behulp van een spinnenweb! En… je gaat in groepjes een live aflevering van Ochtendmix voorbereiden. Tijdens de les kan je vragen stellen aan de docent over de les en na de les krijg je een meet & greet met jouw docent.

Leerdoel:
Het doel van de les is om erachter te komen wat jij zelf leuk vindt om te doen. Wie jij bent en wat er bij jou past.

HEMA Rotterdam
Beursplein 2
3011 AA Rotterdam

Helaas kun je je niet meer inschrijven voor de les van Nanne. Volg daarom live zijn les via deze site. Geef hier je mobiele telefoon nummer door, dan sturen wij je een sms als de les begint.

17

Aug

snapchatten als een pro

Lize

lees meer

Snapchat ken je natuurlijk, maar de kans is klein dat je er net zo veel van weet als Lize. Die weet namelijk alles van Snapchat. Wil jij ook alle trucjes kennen van Snapchat, en leren hoe je een story maakt van a tot z? Volg dan de Snapchat les van Lize. Tijdens de les kan je vragen stellen aan de docent over de les en na de les krijg je een meet & greet met jouw docent.

Leerdoel:
Leerlingen kunnen na de les een volledig verhaal vertellen met humor. Ook leren ze hoe je Snapchat en YouTube met elkaar kunt combineren.

HEMA Den Bosch
Pensmarkt 36
5211 JT Den Bosch

volg nu HEMA op Snapchat

volg onze reporter Lize Korpershoek op hema_snaps

Les gemist?

Na afloop kunnen alle lessen hier teruggekeken worden. De eerste les is op 1 juli om 12:00.

Sluit venster